Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Друзі! Вже місяць дзвонять з цього номеру і ще номерів 10, які теж починаються з 089.... але змінюються останні 4 цифри. Хто знає, що таке за щастя від мене хоче????)))
Друзі! Вже місяць дзвонять з цього номеру і ще номерів 10, які теж починаються з 089.... але змінюються останні 4 цифри. Хто знає, що таке за щастя від мене хоче????)))
Сьогодні теж був дзвінок з 089( але далі інші цифри) до моєї сестри. Сказали що то мій додатковий номер, саме цікаве що не представилися хто і що. На питання хто, відповідь "вона знає" в смс вказані номера, хай перетелефонує.
Теж думаю що містер кеш. Вони коли до батька вашого дзвонили, казали хто дзвонить?