• ЗАБИРАЙ СВІЙ ПОДАРУНОК!
    Зареєструйся та отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів, необмежений доступ до форуму та невеличкий подарунок 😉

Сергей Калинин: адвокат на форуме и отзыв о работе с ним.

5.00 зірок
11 оцінок
Почти девять месяцев назад я уже писала о работе с Сергеем Калининым по сносу наших с мужем многочисленных (10) ИНН. Хочу добавить, что на данный момент суд рассмотрел 7 из них. И, по всем без исключения, решения приняты в нашу пользу. ИНН признаны не подлежащими исполнению. Конторы обязали вернуть:
- все, удержанные из заработной платы, средства;
- суммы судебных сборов, оплаченных нами;
- и, самое главное, затраченные на оказание правовой помощи средства.
Когда первая контора вернула 30 тыс. грн., это было феерично!

А потом Война, вторгшаяся к нам, всё изменила. Жизнь, дом, работу каждого из нас. ..
Но, благодаря Сергею Константиновичу, мы продолжаем борьбу за свои права. За что ему огромная благодарность!
 
адвокат Калінін Сергій Костянтинович,керуючий Адвокатського бюро "Калінін і Партнери".Чудовий спеціаліст своєї справи,підписали договір оплатив частинами,почався процес.Розгриз приватного нотаріуса з прописом як барбарис)))
 
Калінін Сергій чудовий адвокат. Звернулась до нього з виконавчим провадженням від алексів. Уклали договір, оплатила його частинами ( що дуже зручно), трошки часу і справу виграли, і кошти повернули. Молодець!!!)
 
Хочу також залишити лише позитивний відгук про співпрацю з адвокатом Калінін Сергій. З його допомогою вдалося швидко, і без моєї особистої участі (лише пару документів підписати та відправити Новою Поштою) - прибрати виконавче рішення від приватного нотаріуса. МФО нарахували відсотками на 32 000 + грн. Однак проблема була вирішена + всі витрати покриті МФО. Ще раз дякую!)
 
Дуже вдячний Advokat Ukraine. Суд визнав вчинення виконавчого напису, таким що не підлягає виконанню на нашу користь з поверненням коштів за роботу адвоката. Рекомендую звертатись.
 
Хочу сказати велике дякую Сергію! Вийграв справу та відмінив виконавче провадження. Підтримував та відповідав на мої запитання упродовж усього процессу.
 
Ось і настала моя черга виказати подяку Advokat Ukraine, ще в минулому році почали працювати Сергієм Калініним зносили 2 виконавчих провадження. І так один суд ми виграли і вже чекаю на повернення коштів за послуги адвоката та судовий збір, доречі ми ще не встигли відправити шарагі листа для повернення коштів як від них прийшов лист що вони чекають реквізити для повернення. А з другою справою виявилось складніше, перший суд був не в мою користь тож Сергій подав апеляцію і вже скоро буде суд. Тож дякую Сергій, та вірю в нашу перемогу.
 
Доброго вечора,хочу залишити відгук про роботу Калініна С.К.-це людина своєї справи!!!Швидкої з розумінням відноситься до роботи,а головне що результат завжди на користь клієнта.Сьогодні отримала рішення суду-результат на мою користь.Дякую Вам за вашу роботу!!!!
 
Доброго дня. Дуже задоволений що звернувся за допомогою до Сергія, справу виграли та відмінили виконавче провадження! Раджу Калініна Сергія Констянтиновича, справжній професіонал в своїй справі.
 
Хочу подякувати Сергію Костянтиновичу за його чіткий і професійний підхід до справи.
На мене був створений виконавчий напис від компанії Онлайн фінанс. Ситуація неприємна і я звернувся до адвоката Калініна. Він мені пояснив всю суть справи і етапи. Ми підписали договір, в якому все чітко прописано (на підставі цього договору буде потім витребувано повернення коштів за правову допомогу) і я оплатив послуги адвоката. Все. Мої дії закінчилися. Далі все аж до переможного рішення суду робив Сергій Костянтинович.
Що маємо тепер: напис визнано таким, що не підлягає виконанню і ухвалене додаткове рішення про повернення коштів, витрачених на правову допомогу.
Мій досвід із адвотаком Калініним дає мені право рекомендувати Сергія Костянтиновича, чк професіонала своєї справи.

Як новачок у цих справах, я спочатку вагався і дуже довго обирав, кому довірити свою ситуацію. Але врешті решт зробив свій вибір і не помилився. Кого цікавлять подробиці - будь ласка запитуйте - розповім, як було.
 
Доброго вечора!Хочу подякувати Сергію Калініну за неперевершену роботу???Завдяки його допомозі вдалося повернути кошти,які були вирахувані із заробітної плати,кошти за судовий збір і кошти за правову допомогу.Дякуємо за розуміння і швидку допомогу.З такими помічниками ніякі суди не страшні.Перемога завжди за нами)))
 
Дуже вдячна Сергію за допомогу! Звернулась до нього з виконавчим провадження. Виконавче провадження було визнано не дійсним, суд виграли, кошти повернули (ті що стягнути з зарплати, судові збори та за послуги Сергія). Всім повністю займався Сергій, завжди був на зв'язку. Дуже рада що свого часу наважилась звернутись саме до Сергія. Дякую Вам!
 
Провадження закрите, суд виграв, гроші повернули дуже швидко, я майже нічого не робив. Рекомендую.
Файний професіонал, з яким дуже приємно співпрацювати, навіть якщо ти іноді тупиш.
 
І я хочу додати свій відгук!
Мої щирі вдячності летять до Сергія Костянтиновича! Мала 2 виконавчі написи, одразу укладали 2 договори про послуги. Обидві судові справи виграні на нашу користь)
Зараз маю рішення, чекаю ще на всі документи з суду, щоб здійснити повернення коштів, які я витратила на послуги юриста та всі судові збори.
Тому, хто ще трохи сумнівається, за власним досвідом хочу порадити: не шкодуйте, потратьте кошти на послуги адвоката. Вони вам обов'язково повернуться. А з цим свавіллям МФО можна і потрібно боротися!
Якщо ще якась «недокомпанія» надумає «вліпити» ВН, буду звертатись до Калініна Сергія! І Вам рекомендую!!!!
 
Не перший раз пишу відгук про роботу Калініна Сергія Костянтиновича. Ще один виконавчий напис не підлягає виконанню. І повернуті кошти ,вирахувані із зарплати. А також судові збори і витрати на правничу допомогу. Кому потрібна допомога по кредитних питаннях,рекомендую Сергія Костянтиновича, як професіонала у цих питаннях. Дякую.
 
Неодноразово співпрацював з Сергієм(Калінін). Задоволений як результатом, так і швидкістю та якістю відповідей на мої запитання.
У таких ситуаціях важливо знайти людину, якій можна довіряти.
Дякую за Ваш професіоналізм
 
Сотрудничали с Сергеем по вопросу возврата взысканных средств по Инн (коллекторы), суд удовлетворил полностью требования: сумма взысканного, суд.сбор, услуги адвоката.
Результатом и сотрудничеством довольна, спасибо!
 
Сергій Калініл-чудовий адвокат та чудова людина,дуже відповідальний та людяний(що дуже рідко зустрічається в наш час),а саме головне справжній професіонал.У мене були проблеми-4МФО відкрили провадження про стягнення коштів із заробітної плати,зараз все добре(поки по першій),навіть повернули кошти по першій справі,які витратила на адвоката та судові збори.Дуже рада,що звернулася саме до нього.Сергій працює навіть у воєнний час.
 
Вже тричі зверталася по дорогу до адвоката Сергія Калініна.Ні разу не пошкодувала.Чітко,швидко та зрозуміло роз'яснив план роботи.Всі три звернула по "знесенню"ВНН успішні.Та ще й кошти повернули за рахунок відповідача Роботою задоволена.Рекомендую
 
Хочу залишити і я свій відгук про Сергія.Ну,що сказати-Профессіонал своєї справи.Завжди відповідав на мої питання(навіть безглузді ?),був на зв’язку,завдяки Сергію ми виграли одну справу, на черзі ще дві ??.
Все чітко,ясно,прозоро і по суті!
Тому я РЕКОМЕНДУЮ Сергія Костянтиновича!
Щиро вам дякую за допомогу і людяність, та за ваш професіоналізм!
 
Назад
Угорі Унизу