• ЗАБИРАЙ СВІЙ ПОДАРУНОК!
    Зареєструйся та отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів, необмежений доступ до форуму та невеличкий подарунок 😉

Кто уже получил помощь 6500 грн. от государства?

в дие направили
Радимо вам звернутися саме до Мінекономіки, якщо у вас виникли питання стосовно виплати коштів, адже Міністерство економіки виступає як розпорядник державних коштів, який відповідає за нарахування коштів на вказані рахунки користувачів, а Дія забезпечує технічну можливість надіслати онлайн заяву до Мінекономіки.
Телефон "гарячої лінії" (044) 253-61-36,електронна адреса - [email protected] (При написанні листів та відправки їх електронною поштою прохання повідомляти своє прізвище, ім’я та по-батькові, зворотну адресу і контактні телефони для оперативного вирішення ваших питань), також можете залишити форму зворотного зв’язку: Міністерство економіки України -> Електронне звернення
Я теж писала в банк, в дію і відправили на гарячу лінію, проте там теж сказали, що якщо в очікуванні зарахування кошт, то чекати далі так само :(
 
Усім доброго дня. Щось нове чути по є-підтримці? Коли нарешті розрахуються з людьми?
 
Деньги выделили как говорят:
Закон набув чинності 15 червня після опублікування його в пресі на слідуючий день після підписання президентом, гроші мають зачислятися на рахунки протягом 10 робочих днів після опублікування в пресі, якщо не рахувати вихідних, то походу гроші мають поступити на рахунки 30.06-01.07. Це якщо звісно якщо банки отримають ці кошти від держави вчасно.
 
А скажите пожалуйста пришли деньги сегодня кому-то впо кто оформлял через дию?
 
А что, опять дают по 6500?? Или это тем, кто ещё не получил???
 
?Более 907 000 украинцев не получило свою выплату от государства, но появилась хорошая новость. Выплаты все же поступят.
 
Товарищу вчера 6500 пришло. Подавал в конце марта.
 
зашла сегодня в моно и 6500 на счету, а вчера еще не было
 
28 березня заявка. Сьогодні біля 13.00 прийшли кошти. Ощад.
 
Многим пришли, у меня по нолям, в лице ещё написали вітаємо, тільки не зрозуміло з чим
 
Назад
Угорі Унизу