Ви у них щось брали?Talion _ Plus? Чим загрожує заборгованість в даній компанії?
ROsYNWa, 👇Talion _ Plus? Чим загрожує заборгованість в даній компанії?
Це ж читати треба, ну що ти отоROsYNWa, 👇
![]()
Таліон Плюс
Колекторська агенція Таліон Плюс, що робити, якщо загрожують колектори, чи потрібно платити колекторам, як не платити кредит в Україні, коли мфо продає колекторамanticollector.biz.ua
336 тем як на мене досить непогано описують їхні дії.
Я брав у манівео, не мав як оплатити і прострочка вже 41 день, тепер вони віддали мій борг тадіон плюс, а ті дзвонять і напрягають, погрожують дзвінками моїм рідним. Що рлбити?Ви у них щось брали?
Дякую, зараз ознайомлюсьЦе ж читати треба, ну що ти ото
Вони погрожують, бо хочуть отримати позитивну відповідь(оплату).Я брав у манівео, не мав як оплатити і прострочка вже 41 день, тепер вони віддали мій борг тадіон плюс, а ті дзвонять і напрягають, погрожують дзвінками моїм рідним. Що рлбити?
Дякую, зараз ознайомлюсь
ДякуюВони погрожують, бо хочуть отримати позитивну відповідь(оплату).
Так, пару смсок надішлють, але не більше того.
Майте терпіння і з часом запропонують більш ніж лояльні умови.
Надіюсь так і будеВони погрожують, бо хочуть отримати позитивну відповідь(оплату).
Так, пару смсок надішлють, але не більше того.
Майте терпіння і з часом запропонують більш ніж лояльні умови.
Це практично одна і та сама шарага. Тож це як в математиці - від перестановки доданків сума незмінна.вони віддали мій борг тадіон плюс,
Можуть. Як в кого. В мене в свій час обносили рідних і сусідів по прописці.а ті дзвонять і напрягають, погрожують дзвінками моїм рідним.
Якщо коротко : з часом і терпінням є цілком реальна можливість закрити цей займ за півтіла.Що рлбити?
У них дуже навіть змінна. Вже по надцятому колу просять півтіла, а я вимахуюсьЦе практично одна і та сама шарага. Тож це як в математиці - від перестановки доданків сума незмінна.
У них дуже навіть змінна. Вже по надцятому колу просять півтіла, а я вимахуюсь
ДякуюЦе практично одна і та сама шарага. Тож це як в математиці - від перестановки доданків сума незмінна.
Можуть. Як в кого. В мене в свій час обносили рідних і сусідів по прописці.
Якщо коротко : з часом і терпінням є цілком реальна можливість закрити цей займ за півтіла.
Ознайомтесь в тих темах що я вам скинув розділ, там все є про це.
Писала вже, в просрочці з початку війни, вчора запропонували пів тіла)Talion _ Plus? Чим загрожує заборгованість в даній компанії?
Ой все, що вони зможуть тільки дзвонити і смс надсилати, у мене прострочення майже рік.Talion _ Plus? Чим загрожує заборгованість в даній компанії?
А листи додому присилали?Ой все, що вони зможуть тільки дзвонити і смс надсилати, у мене прострочення майже рік.
хай чекают )
В мене 40 з тіла 20, просять 10. Це ще не самі неадекватні в плані нарахувань. Якщо немає можливості заплатити, не реагуйте на їх погрозиМені вони погрожують примусовим стягненням, там вже накапало до тисяч 50, на скільки ситуація скрутна?
Таліон ні , а вот кредит плюс и кредит7 такА листи додому присилали?
И что в тех письмах было написано?Таліон ні , а вот кредит плюс и кредит7 так
кредит7И что в тех письмах было написано?