Буду безмежно вдячна!??Буду біля нього.....зайду.Відповім в лічку.
Буду безмежно вдячна!??Буду біля нього.....зайду.Відповім в лічку.
Згідна)Так, мрії наших дітей важливіші всього у цьому світі!
Та саме читаю інформацію) дякую ))) в Київ ближче))ПАННОЧКА, В Києві є)))
Там від вокзалу доїхати до "Олімпійського" і поруч буде планетарій. Я там свого часу гарно поспав)))Та саме читаю інформацію) дякую ))) в Київ ближче))
Від якого вокзалу?Там від вокзалу доїхати до "Олімпійського" і поруч буде планетарій. Я там свого часу гарно поспав)))
Від жд. Там тролік їздить кожні п'ять хв.Від якого вокзалу?
Та була спека як тепер, а я перед цим в хостелі мєкнув пару пив і поїхали з мєлкім на зорі дивитись))А спав чого???)))) Що зорі ,,пригріли''??))????????
И в Днепре) его как раз обновилиПАННОЧКА, В Києві є)))
До Днепра ей далеко, а мфо уже не дают ?И в Днепре) его как раз обновили![]()
От чому я не здивована,,??????Від жд. Там тролік їздить кожні п'ять хв.
Та була спека як тепер, а я перед цим в хостелі мєкнув пару пив і поїхали з мєлкім на зорі дивитись))
А там ще й музичка грає))
Кароч проснувся вже як світло включили))) Малий питає чи мені сподобалось ? ? ?
Нєєє,то далеко)))И в Днепре) его как раз обновили![]()
Лиш фотка проекційної "пушки" залишилось на пам'ятьОт чому я не здивована,,??????
Ну хоть щось)))???????Лиш фотка проекційної "пушки" залишилось на пам'ять![]()
Кста, если буш в Киеве, не пожалей пару соток и отвези малую в океанариум, там мне и малому больше из всех мест где по Кийову шатались понравилосьНу хоть щось)))???????
Ок))) але наша мета планетарій)) вже навіть телескопа їй купила. То ночами сидить на дворі та дивиться,записує,і навіть почала сама англійську ,поглибленого вивчати,бо хоче побувати в NASA???( в майбутньому)Кста, если буш в Киеве, не пожалей пару соток и отвези малую в океанариум, там мне и малому больше из всех мест где по Кийову шатались понравилось
Берем.Беріть в банду) Урожай 28 шараг, по тілам 85 косих) 1,5 місяців просрочки.
Привітя з Вінниці...привіт всім)