На цей час не дуже багато існує сайтів підбору кредитів, але раніше їх було набагато більше. Частина з них закінчила своє існування одразу після початку війни. Тоді багато МФО призупинили свою роботу, а деякі зовсім закрилися. Та ось пройшло недуже багато часу і вони відновили свою роботу. Деякі вебмайстри, які раніше активно просували свої сайти-сервіси підбору кредитів також повернулися до роботи.

Раніше ми не дуже акцентували увагу на таких сайтах, а виходить даремно. Велика частина тих, хто опинився на сьогодні в боргах, користувалися як раз такими сервісами. Тому сьогодні трохи освітимо цю тему, щоб вам було зрозуміло, чому вебмайстри полюбляють тему МФО і яким чином людей втягують в боргову яму.

Що таке партнерська програма МФО?​

Партнерська програма МФО - це програма заохочування вебмайстрів та власників сайтів шляхом виплати винагороди за запрошеного клієнта, який заповнить заявку на сайті МФО та отримає позику на банківську картку. Розмір винагороди може бути різний. Про це ми поговоримо трошки згодом, але одразу можна наголосити, що він не такий вже й маленький, а до початку війни був ще більший.

Як це виглядає на практиці​

Людина через пошукову систему знаходить сервіс підбору кредитів. Наприклад, вводимо запит "отримати кредит онлайн" і отримуємо різні результати, а серед них під поміткою "реклама" одразу бачимо сервіс підбору кредитів онлайн:

оформити кредит онлайн на картку цілодобово
Після цього переходимо на сам сайт і бачимо дуже багато пропозицій оформити позику онлайн.

Партнерські програми МФО мікропозика онлайн

Далі вже неважко зрозуміти, що потрібно зробити, щоб подати заявку на отримання кредиту онлайн в мікрокредитній компанії.

Як тільки ви натиснули кнопку для отримання кредиту, вас перекине на сайт мікрокредитної компанії де ви вже заповнюєте заявку та з великою вірогідністю отримуєте кредит. І за кожен отриманий користувачем кредит власник сайту отримає винагороду, про яку написано у самому початку цієї статті.

Скільки МФО платить за оформлення кредиту через партнерську програму​

Ось ми й підійшли до самого найцікавішого. МФО платить за оформлений кредит від 150 гривень до 2000 гривень. Все залежить від самої компанії. Як вони розраховують, скільки кому платити - невідомо.

Наприклад, ШвидкоГроші платять власникам сайтів всього 170 гривень за перший оформлений кредит:

швидкогроші оформити позику онлайн партнерська програма

В той час, як MoneyVeo платить 1785 гривень за перший кредит та 102 гривні за оформлений повторно.
Доречі, якщо повторні кредити були оформлені хоч 10 разів, власник сайту отримає 1020 гривень. На сервісі партнерських програм є можливість обробки запитів протягом 30 днів. Тобто, якщо людина перейшла на сайт MoneyVeo через сервіс підбору кредитів, не подала заявку одразу, але через два тижні просто перейшла на нього знову и оформила заявку та отримала кредит, в такому разі власник сайту все одно отримає винагороду.

MoneyVeo партнерська програма отримати позику швидко онлайн

Інші МФО також платять за запрошення клієнтів. Не має сенсу всі розписувати і показувати, але для прикладу покажемо ще деякі з них:

партнерські програми МФО які платять

Скільки можна заробити на партнерській програмі МФО​

Щодо заробітку на партнерських програмах мікрофінансових компаній можна сказати лише одне - чим більше власник сайту приведе клієнтів, які оформлять кредити, тим більше він заробить грошей. А в нинішній час не так вже й важко знайти тих, кому потрібні гроші та ще й бажано побільше. Для цього вебмайстри "рекомендують" оформлювати заявки одразу в 5-10 компаній.

Висновки щодо партнерських програм МФО та сайтів-агрегаторів​

Важливо розуміти одне: кредит - це не допомога! Кредит - це вірний спосіб поринути у боргову яму, з котрої потів вибратися буде дуже важно та не кожному це під силу. Якщо хочете користуватися кредитами раціонально, тоді вам потрібно вивчити хоча б загальні засади фінансової грамотності. Повірте, ніде нема такого, щоб рекомендували отримувати кредити, а потім платити 100-700% понад від тіла кредита.

Кожен вебмайстер прагне заробити більше, тому буде більше грошей вкладати в розвиток і рекламу свого сайту, щоб якомога більше людей через нього отримали кредити.

Тепер, коли ви побачили, скільки МФО платять "партнерам", чи не варто замислитися - за чиї кошти вони оплачують партнерську винагороду власникам таких сайтів?

Сподобалася стаття та вважаєте її корисною - поділіться нею у соціальних мережах!
А також Ви можете підтримати наш проект донатом

Screenshot_2019-03-05-Gromadskyj-byudzhet.png